Smidigt använda dig av ett iPad ställ

Smidigt använda dig av ett iPad ställ illustration

I samarbete med skiltex.se

Vill du slippa att själv behöva hålla i din iPad eller din surfplatta så snart du ska göra något? Då kan det vara idé att satsa på ett så kallat iPad ställ. Ett iPad ställ är som det låter ett ställ som är anpassar för iPads. Men det finns även andra typer av surfplatteställ om du äger en annan modell. Idag finns det flera varianter som golvställ, väggfäste, bordsstativ och mycket mer. Denna form av ställ är smart att ha i hemmet, så väl på jobbet om du ofta jobbar med just en surfplatta.

När passar det bra att använda ett iPad ställ?

Ett iPad ställ passar bra vid en mängd olika tillfällen. Du kanske ofta ser på film eller serier via den? Då kan det ju vara skönt att slippa hålla i själva plattan och bara kunna ställa den där den passar för att titta. Visst kan du lägga ner din platta på bordet, men det ger sällan en bra vinkel, inte som du får om du använder dig av en smart surfplattehållare.

Om du ofta kollar på recept när du lagar mat eller bakar, så är det supersmidigt att kunna ha din iPad i ett ställ. Då är det bra mycket enklare att kolla av vad du ska göra, utan att behöva kladda ner din surfplatta.

För dig som använder surfplatta på jobbet så kan ett ställ vara bra vid olika tillfällen. Din iPad kan då användas som en extern skärm vid datorn eller att du har den som en presentationsskärm under möten.

Vad bör du tänka på när du ska köpa ett iPad ställ?

Om du tycker att det verkar bra med ett ställ för din iPad så finns det en del saker att tänka på för att hitta ett som passar dig och din surfplatta. Är det just en iPad, se till att det är ett ställ för den modell du har. En annan bra sak är att kolla om det finns så att du kan justera ställets vinklar på olika sätt. Se även till att välja ett ställ i ett bra material som håller.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*