Doftpinnar

doftpinnar

Vill du få hemmet att lukta fräscht och gott? Då borde du utan tvekan prova doftpinnar. De här väldoftande pinnarna med doftolja finns i mängder med olika dofter. Oavsett om du vill ha väldoft i badrummet, sovrummet eller vardagsrummet finns det massor med härliga dofter att välja mellan. Det hela är väldigt enkelt. Du behöver bara placera de tunna pinnarna i behållaren med doftolja, så kommer doften spridas i rummet. Om du föredrar en neutral doft finns det exempelvis sorter som luktar svagt av nytvättat. Ifall du istället tycker bättre om blomdoft eller fruktiga aromer faller dig bättre i smak finns ju även det. Vi kan enas om att väldoftande doftpinnar gör stor skillnad. Dessutom finns det exklusivare varianter som passar perfekt att ge bort i present.

När det finns flera olika prisklasser och dofter är det lätt att hitta vilken variant nu vill ha. Dessutom brukar förpackningarna kunna vara tilltalande som inredningsdetalj. När du skaffar doftpinnar till badrummet kommer du hela tiden mötas av väldoft. Om du föredrar en liten och nätt flaska finns det många olika. Det kan vara ett alternativ om du inte har så mycket plats att avvara. Däremot ger en liten flaska ifrån sig minst lika mycket doft som en stor. Alltså behöver du inte kompromissa.

Dessutom finns det doftpinnar som passar beroende på årstid. När det är vinter kanske du vill ha något som doftar klassiskt jul. Varför inte kanel? Om du letar efter doftpinnar till sovrummet kan det vara passande med en avslappnande doft. Exempelvis lavendel brukar ha en sådan effekt. Eftersom lukten är en av våra starkaste sinnen, är det helt klart värt att unna ditt välbefinnande något som doftar extra gott.

Kanske du rent av har haft problem med sämre lukt hemma. Givetvis går det att åtgärda.

Doftpinnar ökar trivseln

Föreställ dig att komma hem efter en dag på jobbet och mötas av väldoft redan i hallen. Exempelvis vanilj, blomma eller frukt? Effekten kommer ge dig ett omedelbart lugn och en välbehagskänsla. Dessutom är det väldigt hemtrevligt och det är något vi alla önskar. En del dofter ger en lyxig och varm känsla och kan passa perfekt att ställa i fönsterkarmen eller bokhyllan. Andra dofter är mer diskreta. Det är helt upp till dig. För det allra mesta håller en flaska doftpinnar i omkring 2-6 månader. Alltså är det en bra investering i hemmet som håller ett längre tag. Därefter kan du enkelt testa en ny variant.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*